Fast skarp pris på Luftsolfangere

For standard luftsolfangere har vi mange år kørt med 5% rabat*, og det regner vi med at blive med. Og hvis du køber 2 luftsolfangere, giver vi 10%. Og det kan godt være forskellige farve og modeller.


Hvis du bestiller forskellige modeller, kan systemet dog ikke finde ud af at trække rabatten fra. Så det gør jeg bare når jeg kører ordren igennem.
*i forhold til SolarVentis priser.


Dumping priser på SV3 og SV7

Som et modsvar på de billige Kina modeller der hærger Bilka og andre steder, prøver SolarVenti nu med et par specielt gode tilbud på SV3 og SV7, for at vise de danske forbrugere at Dansk kvalitet er bedre end Kinesisk kvalitet.


Så indtil 28/2-2015 er priserne på SV3 og SV7 sat ned med 1000kr og 1200kr:
SV3 1990kr.
SV7 3490kr.

Så benyt chancen og køb en super billig luftsolfanger. En kvalitets luftsolfanger bliver aldrig billigere.
Og husk at SolarVenti er dansk kvalitet og dansk arbejde.


Nye kældermodeller

SolarVenti har forsket noget i hvad der skal til for at en SolarVenti Luftsolfanger kan bruges til udluftning af kælderen.


Man kan kort fortalt sige at:
- Luftsolfangeren dækker knap så mange m2, som alm. udluftning i alm. begyggelse, f.eks. en SV14 går ned på 50m2 mod 80m2.
- Luftsolfangeren bliver monteret med en større solcelle, så den kan trække 2 ventilatorer.
- Der skal monteres en udsugningsventilator i modsatte ende af kælderen, så man er sikker på at luften trækker ud igen.
- Udsugningsventilatoren skal suge luften ud nede ved gulvet, så man er sikker på at få skiftet den dårligste luft.

Læs mere om kældermodellerne i special brochüren.


SolarVenti øger garantien fra 1 til 5 år

Fra 1. April 2013, sætter SolarVenti garantien op fra 1 år til 5år. Således er kunderne meget bedre stillet, hvis der bliver problemer med deres Luftsolfanger.


Og det er et signal fra SolarVenti at deres produkter har en kvalitet der kan tåle 5 års garanti. Prøv at se hvor mange af konkurrenterne der har det.


SolarVenti Luftsolfangere får nu indbygget kontraventil

Fra April måned, bliver alle SolarVenti Luftsolfangere forsynet med en ny patenteret kontraventil.


Med indførsel af kontraventiler på alle luftsolfangere, undgår man problemer med træk fra indblæsningskanalen, om aftenen (når solen er væk). Samt man undgår at der trækker (fugtig) luft indefra huset, og ud i indblæsningsrøret, hvor det kan kondensere, og give lidt vand.
Kontraventilen er en ny patenteret type, som ikke kommer til at stå op klapre, som den gamle kontraventil kunne gøre, i f.eks. blæsevejr.


Luftsolfanger.dk nu på facebook Åbner Luftsolfanger.dk på Facebook, i nyt vindue


Så har vi oprettet en side på facebook. Meningen med siden er at kunne holde folk opdateret med nyheder mv. Vi prøver om det er lettere end at udgive nyhedsbreve, disse har det med ikke at blive læst. Så nu prøver vi med en facebook side.
Håber også at det kan blive lidt direkte anbefalinger fra kunde til nye kunder.
Så klik på Facebook iconet, og like siden, så du får besked når der sker noget nyt.


SolarVenti vinder uafhængig test

Så er det bevist, SolarVenti er bedre end konkurrenterne.


Det som vi selv har vidst hele tiden, er nu bevist ved en uafhængig måling af en SolarVenti og to konkurrerende mærker. Det er DELTA, som har foretaget en uafhængig måling af de tre luftsolfangere, som klart viser at SolarVentien er den der yder mest og den eneste der holder hvad der loves i salgsmaterialet.

Klik HER for at se SolarVenti's beskrivelse af målingerne.
Klik HER for at se hele DELTA's rapport.

Men kort fortalt viser målingere at SolarVenti SV7 har en virkningsgrad på 62%, hvor Dansolar DS1 har en virkningsgrad på 50% og Scanheat/ScanSun XL20 har en virkningsgran på 44%. Det skal her bemærkes at Dansolar selv angiver virkningsgradne til 89%, men den er altså kun ca. halvdelen.

Endvidere ses at effekten pr m2, ved et solindfald 550W/m2, er på hhv. 340, 274, 243W/m2 (Watt pr. m2). Så det ses at SolarVentien yder næsten 100W/m2 mere end Scanheat modellen.

Det ses også at luftstrømmen er betydelig højere for SolarVentien, end for de andre. Tallene er hhv. 60,1 / 33,0 / 25,5 m3/h (kubikmeter i timen). Det ses igen at SolarVentien klart tager føringen. Specielt for Scanheat kan nævnes at de opgiver "op til 110m3/h", men det ses at den kun er 25,5, hvilket er under en fjerdedel af det de selv opgiver.

Det ses at SolarVentien er den der varmer mindst, men det hænger helt sammen med at den jo blæser ca. dobbelt så meget luft ind som se to andre. Hvis man vil have varmere luft ind fra SolarVentien, kan man bare skrue ned for luftmængden, enten på ventilations hætten, eller ved at montere den med en elektronisk regulator, så stiger temperaturen straks. Det man skal holde øje med for at finde den bedste, er at kigge på Virkningsgraden eller Effekt (W/m2), og her er SolarVentien en klar vinder.

SolarVenti sammenligning
  Temp.   Temp. Temp.      
  Ud Ind   Forskel  Virkningsgrad  Effekt (1m2) Luftmængde 
  °C °C °C % W/m2 m3/h
SolarVenti  17,2 6,2 11,0 62 340 60,1
Dansolar 18,2 6,2 12,1 50 274 33,0
Scanheat 23,5 6,2 17,3 44 243 25,5

 

Nyhed - Spar 3500kr på varme til dit sommerhus

Spar 3500kr. på at slukke for elradiatorerne i sommerhuset i vintermånederne.

En ny rapport fra SBi (Statens Byggeforskningsinstitut) viser, at i mere end hver tredje sommerhus står radiatoren tændt, når det forlades for sæsonen. Men man kan sagtens slukke helt for varmen, vurderer Michael Reuss, projektleder i Center for Energibesparelser.

”Det er en myte, at sommerhuset kommer til at lugte muggent, hvis det står uopvarmet om vinteren. Et sommerhus med god ventilation kan fremstå ganske friskt, når du vender tilbage om foråret. Og samtidig er det mest miljørigtigt og godt for privatøkonomien,” siger Michael Reuss.

Læs mere HER på Go'energi om hvordan du sparer 3500kr om året på varme i sommerhuset, f.eks. ved at installere en luftsolfanger.
Med den slags besparelser er det ret let at regne ud hvor lang tid der går inden en Luftsolfanger er tjent hjem igen. Hertil kommer så fordelene ved et bedre indeklima.


 


Nyhed - Kælderinstallation er gjort lettere

Man har altid kunnet installere en luftsolfanger til udluftning af kælderen. Det har været let nok, hvis kælderen / etage adskillelsen har siddet mindst 35cm over jord niveau. Så kunne røret fra luftsolfangeren ind i kælderen bare gå lige igennem muren. Men hvis kælderen ligger under jord niveau, har det været lidt svært at trække noget rør-værk ned i jorden, og det medfølgende standard væg monterings beslag kunne ikke rigtig bruges, da røret skulle trækkes inde bag luftsolfangeren.

Nu er der kommet et kælder-monterings-kit som gør montagen meget lettere. Luftsolfangeren monteres på et kælder-stativ som trækker luftsolfangeren ca. 9 cm ud fra muren. Med i kittet, er der så et flad rør, på ca. 6x21cm og 1m lang, så kan røret trækkes ned bag luftsolfangeren, et stykke ned langs muren, inden indblæsning trækkes igennem muren. Kælder kittet koster 1500kr for grund kittet med 1m rør. Og hvis man skal længere ned end 1m, kan der fås et forlænger kit på 1m.

Læs en artikel i IdeNyt omkring udluftning af kælder med en SolarVenti luftsolfanger.



Nyhed - Nye former
Som noget helt nyt, kan man nu bestille sin SolarVenti i andre former, end den alm. firkantede model, hvis den ikke passer ind i arkitekturen der hvor den skal sidde. Der er kommet en afrundet model hvor toppen er rundet af, som et kirkevindue, den hedder SV9. Og der er kommet to modeller, hvor man kan tilpasse topvinklen, så den evt. kan matche tagvinklen eller nogle skrå vinduer, hvis der er det man ønsker. Det er en SV14 og en SV30, hvor man selv kan vælge topvinklen, så kommer de til at hedde hhv. SV12 og SV28, da de er en smule mindre. Ring / Skriv for yderligere oplysninger om disse modeller.


SV9, perfekt sammen med kirkevinduer og gamle staldvinduer. SV12 / SV28, special vinkel, så den følger taget.